Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

 

Reality lidsky a s důvěrou … to mě vystihuje a tím se řídím.

Zabývám se realitní činností, mimo jiné v oblasti prodeje, převodu, koupě a pronájmu nemovitostí. Dále zajišťuji financování, správu nemovitostí, výkupy nemovitostí, investiční příležitosti, odhady a různé typy ocenění.

Každý jednotlivý druh realitní služby má své náležitosti, posloupnost, specifika i rizika. Bez zajištění jednoho nelze úspěšně pokročit k druhému, proto pro dosažení komplexnosti a maximálního úspěchu zajišťuji veškeré související služby od A do Z.

Na realitní trh jsem vstoupila v roce 2008. Prošla jsem si různými pozicemi od back office po několikaleté vedení liberecké pobočky. Nejlépe se však cítím jako osobní realitní parťák mých skvělých a z velké části dlouhodobých klientů. 

Mimo standardních realitních služeb tak nabízím i mnohaleté zkušenosti, vazby a kontakty v oboru. Podstatou je pro mě vzájemná důvěra, korektnost a spokojenost klientů.

Spolupracuji s renomovanou advokátní kanceláří a prověřenými odborníky z přidružených oborů.

 

Mohu-li Vám být v oblasti realit nápomocná, neostýchejte se na mě obrátit.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?